За нас

 „ЕСКО Сървисис“ ООД e водеща компания в сферата на енергийната ефективност. С помощта на нашите иновативни системи, стратегии и технологии предоставяме висока добавена стойност на нашите партньори.

Основните предлагани дейности включват подобрения на настоящата енергийна инфраструктура на обектите, изграждането и експлоатацията на ВЕИ централи, както и предлагане на  подходящи финансови решения за изплащане на инвестициите.

Резултатите от въведените мероприятия водят до намаляване на оперативните и енергийните разходи, подобряване на енергийните съоръжения, увеличаване на енергийната сигурност и опазване на околната среда.

Търсенето на енергия в световен мащаб се увеличава непрекъснато. Ние искаме да повишим ефективността на потребяемата енергия, затова нашите  разработки (в частност: хибридни системи) са насочени към увеливачаване на коефициента на полезно действие на енергоизточниците.

 

"ЕСКО СЪРВИСИС" ООД, вписано в Търговския регистър при Агенцията по вписванията с  ЕИК 203800031, със седалище и адрес на управление: България, гр. София, бул. „България" № 102, Бизнес център „Белисимо", ет.5, представлявано от Илко Георгиев Йоцев и Кирил Витанов Витанов, в качеството им на Управители.

За проекта

Esco Services 

Намерете ни:

 

Контакти

  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  +3592/ 9877270
 България, гр.София, бул. „България" № 102, Бизнес център Белисимо", ет.5, .  София, България